isännöintipalvelut

Monipuoliset ja asiantuntevat isännöintipalvelut Espoossa. 

isännöitsijä

Taloudenhoito ja sopimukset

Isännöitsijämme hoitavat puolestanne taloyhtiönne kirjanpidon, tilinpäätökset ja laskutuksen. Kaikki tarvittavat sopimus- ja tilausasiakirjat toimitamme nopealla aikataululla. 

Vuokralainen

Asiakasviestintä

Toimimme kontaktina taloyhtiön ja sen asukkaiden välillä. Otamme käsiteltäväksemme asiakasilmoitukset sekä tiedotamme asiakkaille taloyhtiön päättämät asiat ja käytännöt.

isännöitsijä

Kiinteistön kunnossapito

Kiinteistöä tulee ylläpitää, huoltaa ja korjata säännöllisesti, jotta se säilyttäisi hyvät käyttöominaisuutensa ja arvonsa. Kiinteistön kunnossapito vaikuttaa merkittävästi asuinmukavuuteen.

Asunto-osakeyhtiö

Korjaustarpeiden hallinta

Meillä on kokemusta erilaisten tutkimusten, korjaushankkeiden ja perusparannushankkeiden onnistuneista toteutuksista. Olemme taloyhtiön mukana remonteissa jo suunnitteluvaiheesta alkaen.

Yhtiökokous

Yhtiökokoukset

Huolehdimme asunto-osakeyhtiölain mukaisesti taloyhtiön yhtiökokousten järjestämisestä tilikauden päättyessä. Yhtiökokouksia voi olla myös useampia vuodessa, jos yhtiöjärjestys niin määrää. 

Isännöitsijäntodistus

Isännöitsijäntodistukset

Isännöitsijätodistus on tärkeä dokumentti asuntokaupassa, mutta se hyödyttää myös asunnon vuokraamista suunnittelevia. Vastaamme osaltamme todistuksen oikeellisuudesta.

Sähköiset linkit ilmoituksiin ja tilauksiin 

Etsitkö uutta isännöitsijää?

Kivijalkamme ovat kokeneet ja jatkuvasti kouluttautuvat isännöitsijämme. Panostamme kuitenkin myös tehokkaisiin, nykyajan vaatimuksia vastaaviin tiedon- ja taloudenhallinta menetelmiin. 

Ota yhteyttä, kun tarvitset luotettavaa ja ammattitaitoista isännöitsijää!

Ota yhteyttä